Legutóbb két éve, 2016-ban 19 ország közel 400 kiállítója és 34 ország 20 000 szakmai látogatója vett részt a Sirha Budapesten.
A Hungexpo két pavilonjában ismerkedhetünk meg a szakma legfrissebb trendjeivel és legújabb innovációival. Idén a kiállítói kör a bio és saját márkás termékekkel bővül, hangsúlyosabban van jelen a cukrászipar, valamint a sütő- és kávéipar.
A főző show-k és bemutatók mellett a versenyek és szakmai konferenciák között ott szerepel az Innovációs Termékverseny, az International Catering Cup magyar döntője, a Desszert Verseny, a Magyar Pékszövetség termékversenye, a Pataki János emlékverseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, a Nébih és a Pannon Gasztronómiai Akadémia konferenciája élelmezésvezetőknek, február 8-án pedig a Bocuse d'Or magyar döntője.
A Sirha Budapest szakkiállítást február 7-9-e között rendezik meg a Hungexpón.