Közétkeztetés, V4-menü, séfverseny a Sirha Budapesten
Győztesek, dobogósok és az országok találkozása Kelet-Európa legnagyobb élelmiszeripari kiállításán.
Győztesek, dobogósok és az országok találkozása Kelet-Európa legnagyobb élelmiszeripari kiállításán.
Dobogón a komposztálható pálmalevél tálalóeszköz és a fűszerpaprikamag-olaj.
Három fogást kellett összehozni 450 forintból.
Whiskey-t öntöttünk a teába, és jégpohárból italoztunk a jégből készült étteremben.
Űrtechnológia a fesztiválokon. A sörimádók nagy örömére kevesebb lesz az ácsorgás a sörsátrak sorainál.
Berta Gréta és Kőrösi-Fehér Emese állhattak fel a dobogó legfelső fokára.
Holnap csapnak össze a séfek a magyar döntőn.
Gasztronómiai inspirációk a Sirha Budapesten.
Egy hét múlva kiderül, ki utazhat az Európai döntőre Torinóba.
Körülnéztünk, hogy a Bocuse d'Or séfverseny mellett mit lehet még csinálni. Sokat, túl sok mindent!