Ksenia Penkin figyelemre méltó tortái igazi műalkotások. A mázas torták készítéséhez Ksenia a legjobb minőségű belga csokoládét, igazi tejszínt és tejet, valamint a legfinomabb friss bogyós gyümölcsöket és prémium kekszeket használja fel. A tükörmázas tortának nevezett finomságoknak három teljes napra van szükségük ahhoz, hogy teljes valójukban tündökölhessenek. Ám megéri a fáradozás, ugyanis ha megfelelően készítik a desszertet, akkor még a tükörképünket is láthatjuk a mázban.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy edényben keverje össze a vizet, a tejet és a cukrot, majd forralja fel. Adja hozzá a zselatint, keverje jól össze, majd öntse a fehér csokoládéhoz. Egy botmixer segítségével dolgozza jól össze a masszát, majd szűrje le. Öntse külön annyi edénybe, ahány színt szeretne a tortára vinni, és mesterséges ételszínezék helyett használjon inkább természeteset.