Az Audrey at Home: Memories of My Mother's Kitchen (Audrey otthon: Emlékek édesanyám konyhájából) című szakácskönyv olyan, mint egy családi album: személyes levelezések, emlékek, anekdoták, rajzok, receptek és több mint 250 korábban még nem publikált családi fénykép tölti meg a lapokat. Így bepillantást enged a híres színésznő életébe a hollandiai gyermekkorától kezdve a hollywoodi mindennapjain keresztül egészen időskoráig.
A könyvben ötven recept található, köztük a tejszínes csokoládétorta, a csokoládémousse, a Penne alla Vodka – vagyis a vodkás tészta – és a Spaghetti al Pomodoro.
Sőt, még azt is megtudhatjuk belőle, hogy a színésznő bárhol is járt a világban,
sosem hagyta ki a reggelit.
Fia szerint rendkívül fontosnak tartotta a hidratálást, ezért sok vizet ivott, sok zöldséget fogyasztott, illetve
minden héten tartott egy méregtelenítő napot: csak gyümölcsöt és joghurtot evett, illetve rengeteg vizet ivott.
Tanulja el a divatikon egészségmegőrző tippjeit, majd készítsen spagettit, ahogy a színésznő szerette.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze egy nagy fazékban a hagymát, a fokhagymát, a répát, a zellert és a paradicsomot. Locsolja meg az olívaolajjal, adjon hozzá körülbelül fél csésze bazsalikomlevelet, és főzze a mártást 45 percig; alkalmanként keverje meg. Közben tegye fel főni a tésztát. A tökéletes tészta elkészítésének receptjét itt találja.
Ha letelt az idő, és elkészült a mártás, hagyja kihűlni, kóstolja meg, majd sózza ízlés szerint. Miután leszűrte a megfőtt tésztát, keverje össze a mártással, végül tálalja friss bazsalikommal és parmezán sajttal.