A világszerte elismert chocoMe 5 bronzéremmel gazdagodott a rangos Academy of Chocolate Awards versenyen. Így immár 57 nemzetközi szakmai versenyeken elért elismeréssel büszkélkedhet.
Az idei egyik nyertes a fehércsokoládéval bevont, liofilizált málnaszemek voltak. Ez a manufaktúra 11. olyan terméke, amely mindhárom szakmai világversenyen, az Academy of Chocolate Awardson, az International Chocolate Awardson és a Great Taste Awardson is érmeket szerzett.
A liofilizálás fagyasztva szárítást, egy víztelenítő eljárást jelent, amely tartósításra szolgál.
A cég 2018. januárjában bemutatott drazsékölteménye, a kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval bevont, liofilizált feketeribizli szintén a nyertesek sorába lépett.
A nemzetközi sikert elért termékek között végeztek a chocoMe saját fejlesztésű csokoládémasszából készített kreációi,
a sós illetve a borsos Délice Carré,
valamint a fahéjjal és szegfűszeggel fűszerezett narancshéj, a chocoMe Voilé is.