A pác hozzávalói:
A hot dog hozzávalói:
A pác elkészítése:
Keverje hozzá a húsleves alapléhez az összes hozzávalót, azután tegye a répákat egy üveg sütőedénybe. Öntse hozzá a pácot, és tegye félre 30 percre.
A hot dogok elkészítése:
Tegyen rá alufóliát, és süsse 220 fokon 40 percig. Ha letelt az idő, vegye le róla az alufóliát, forgassa át a répákat, és süsse még 25 percig.
Néhány kanál páclén és 1 evőkanál olívaolajon grillezze meg a répákat. Amikor elkészült, tegye kiflibe, és tálalja ízlés szerint. Például mustárral, ketchuppal és hagymával, vagy csilis babbal, cheddar sajttal és korianderlevéllel.
Esetleg karamellizált hagymával, paprikával és friss petrezselyemlevelekkel, vagy fekete babbal, kukoricával, salsaszósszal és korianderlevelekkel.