Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 200 fokra. Tegye a fetát egy sütőedénybe, rá a mézet és a melaszt. Süsse 20-30 percig, amíg aranyban lesz. Vegye ki a sütőből és szórja meg a borssal.
Béleljen ki sütőpapírral egy tepsit, tegye rá a szőlőt és a fügét, rá a mézet és a bazsamecetet, azután süsse 20-30 percig.
A radicchio salátáról szedje le a leveleket, és áztassa be egy tál jéghideg vízbe. Tegye a sült fetát egy tálra a szőlővel, a fügével és a dióval együtt. Tálalja a radicchio saláta leveleivel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágja fel a bagettet, tegye bele a sajt-, végül a barackszeleteket. Szórja meg borssal és bazsalikomlevelekkel.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Szeletelje fel a halloumit, azután melegítse fel az olajat, és süsse a sajt mindkét oldalát körülbelül 2 percig.
Tegye a citromlevet egy tálba, adja hozzá a mézet, és keverje jól össze. Forgassa meg benne a sajtot, azután rendezze egy tányérra. Szórja meg citromhéjjal és oregánólevelekkel, tálalja citromszeletekkel.