Hozzávalók:
Elkészítés:
Válassza szét a kekszeket és a töltelékeket két külön tányérba. A kekszet zúzza porrá, és tegyen félre belőle egy kis csészével. A többihez adja hozzá a vajat, keverje jól össze, és nyomkodja bele egy tortaformába.
Közepes lángon olvassza meg a krémsajtot, azután adja hozzá a cukrot, a vaníliát és a keksztölteléket.
Keverje hozzá az egy csésze meleg tejhez a zselatint, majd öntse hozzá a krémhez. Dolgozza jól össze, és amikor bugyogni kezd, vegye le a tűzről, aztán öntse a tortaformába.
Szitálja rá a megmaradt kekszet, és tegye a hűtőbe legalább 4 órára.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverje össze a mogyoróvajat és a porcukrot, azután béleljen ki muffinpapírral egy muffinsütőt.
Tegyen egy evőkanál csokoládét a muffinpapírokba, azután 1-2 teáskanál mogyoróvajat, végül újra csokoládét, hogy elfedje a vajat.
Rakja hűtőbe 1 órára.