Tányér helyett iPaden szolgálják fel a szarvasgombát ebben az étteremben

Vágólapra másolva!
A technológia hihetetlen gyorsasággal fejlődik. Így van ez a piacon mindenhol, hiszen a vállalatok, cégek, vendéglátó egységek mind egy dolgot akarnak: kitűnni a sokaságból. Ennek érdekében a legkülönösebb dolgokra is képesek. Például az Egyesült Királyságban már 2015 óta használnak a különböző éttermek iPadeket tányérok helyett.
Vágólapra másolva!

A három Michelin-csillagos Arzak San Sebastian étteremben már jó pár éve iPaden szolgálják fel az ételt. Most pedig

a San Franciscó-i Quince étterem

is csatlakozott a trendhez. A vendéglátóhelyet Michael és Lindsey Tusk vezeti, idén kapta meg harmadik Michelin-csillagát.

Forrás: Eater SF

Az étel, amelyet iPad Prón tálalnak ki, a „A Dog in Search of Gold" (vagyis: kutya aranykeresés közben). Ez egy szarvasgombakrokkettből készült fogás.

Az iPaden egy videofelvétel megy arról, hogyan vadásznak szarvasgombára a kutyák.

Ám a nem mindennapi tányér bizony élelmiszerbiztonsági kérdéseket is felvet, ami a tisztítását illeti.

A tulajdonosok erre azt válaszolták, hogy az iPadek egy fakeretben fekszenek, a képernyő tetején pedig van egy plexiüveg, amely megvédi a készüléket.

Ez a plexi kivehető, úgy tisztítják, mint a hagyományos tányérokat.

Céljuk ezzel az, hogy a fiatalabb generáció figyelmét is felkeltsék.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!