A sajtóközlemény alapján a Flaming Hot Choc elnevezésű gyertya kókuszolaj és kakaóvaj keverékéből készült, és két ízben került kereskedelmi forgalomba.
Az egyik a fűszeres-narancsos, amelyben a narancs, a szegfűszeg és a fahéj jegyei ismerhetők fel, a másik pedig a borsmentáscukorrúd-ízű.
A Smith & Sinclair szerint ezek az ehető gyertyák egyedülállók a maguk nemében; elsők a világon.
Úgy kell használni, mint bármelyik más gyertyát. Meggyújtjuk, és hagyjuk, hogy megolvadjon. A vállalat javaslatára két kiskanál megolvadt viaszt kell hozzáadni a forró csokoládéhoz, és
máris élvezhetjük a cukorrúd vagy a fűszeres narancs aromáit.
Emile Sinclair, a vállalat innovációs vezetője szerint a karácsony a jó illatú gyertyákról és a forró csokoládéról szól. Miért ne lehetne ötvözni őket?
Az ehető gyertyák 9,99 fontért, vagyis körülbelül 3600 forintért lesznek kaphatóak a vállalat weboldalán.
Ön megkóstolná? Szavazzon!