A paradicsomleves az örök klasszikus. Főleg télen, amikor grillezett sajttal tálalva pillanatok alatt felmelegít. Mindenkinek megvan a saját jól bevált receptje,
ám Chrissy Teigenét szinte muszáj ellesnünk.
Ez a recept Chrissy első szakácskönyvében, a Cravings: Hungry for More-ban található meg.
Hozzávalók a paradicsomhoz:
Hozzávalók a leveshez:
Elkészítés:
Vágja félbe a paradicsomokat, és szedje ki a csumájukat.
Tegye őket egy alufóliával kibélelt tepsire, locsolja meg az olajjal, sózza, borsozza, és süsse 230 fokon 30 percig.
Utána tegye a paradicsomot a hagymával és a fokhagymával együtt egy edénybe.
Adja hozzá a húsleves alaplevet, az olajat és a fűszernövényeket. Sózza, borsozza. Közepes lángon rottyantsa össze.
Negyven perc főzés után, távolítsa el a fűszernövényeket.
Öntse a keveréket egy turmixgépbe, és dolgozza jól össze.
Fogyassza frissen.