A Medve a Zing Burger után ezúttal a Duna-part egyik népszerű helyével,
a Bálna Terasz & Bisztróval dolgozik együtt.
Az étlap elkészítését kísérletezés előzte meg: a Bálna Bisztró séfjei előbb papíron álmodták meg a fogásokat, utána a konyhában is elkészítették őket, majd tesztelésnek vetették alá.
Így derült ki, hogy a krémes, lágy sajt nemcsak a sós ételek, de az édes desszertek alapanyagának is kiváló, és a séfek által megalkotott koktélokkal is tökéletesen harmonizál.
A nap első szakasza a Bisztróban a fiatalos, trendi reggelikről szól. A főételek esetében figyeltek arra, hogy a könnyed salátákat,
illetve a tartalmasabb hamburgereket is felvonultassák, de az is találjon kedvére valót, aki csak egy könnyed snackre vágyik munka után.
A sajtos desszert- és italkínálat megalkotásával pedig igazi ínyencségek születtek.
A 15-féle ételt és italt április 15-ig kóstolhatják meg az ínyencek a Bálna Terasz & Bisztróban.