Fő hozzávalók: eszpresszó, fehér csokoládé, barna cukor, juharszirup és tej.
Amikor az őszre gondolunk, ne csak a tök jusson eszünkbe. A fehér csokoládé, a barna cukor és a juharszirup hármasa még egy esős őszi napot is megédesít.
Fő hozzávalók: eszpresszó, teljes tej, karamellszirup, fahéjszirup, angol toffee szirup.
A karamell és a fahéj páros szintén az ősz kellemes oldalát hozza el nekünk. Az ital teljes tejből készül, de zabtejjel is jól működik. Ha nem találjuk túl édesnek, tegyünk a tetejére tejszínhabot és sós karamellát.
Fő hozzávalók: dupla eszpresszó, gőzölt tej, narancsszirup, őrölt kardamom.
A narancsos-kardamomos latte első hallásra őrültségnek tűnhet, de valójában finom és az elkészítése is egyszerű. Fogyasztását egy jó könyv mellett tudjuk elképzelni egy borús reggelen.
Fő hozzávalók: eszpresszó, tej, karamell, vanília, fahéj, banán, fűszeres rum és banánlikőr.
A hozzávalókból rögtön kiderül, hogy egy mámoros és különleges itallal van dolgunk. Ha nem akarjuk túlízesíteni, akkor egyszerűen készítsünk egy lattét, és ízesítsük karamell-, vanília-, fahéj- és banánsziruppal.