Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Melegítsük fel az olaj felét egy serpenyőben, majd adjuk hozzá a chorizót és a fokhagymát.
Pirítsuk 3-5 percig, vagy amíg a chorizo elkezdi kiengedni magából a zsírt.
Vegyük ki a serpenyőből – a fokhagymát és a chorizót külön tálba – és tegyük be helyette a félbevágott káposztát.
Pároljuk meg egy kicsit, amíg elszíneződik.
Öntsük a csicseriborsót, a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát, a maradék olajat és a bort egy másik serpenyőbe és kezdjük el összefőzni. Adjuk hozzá a kakukkfüvet is.
Amint összerottyan, tegyük a káposztát egy sütőedénybe, majd öntsük rá a keveréket. Fedjük le fóliával és süssük 30 percig.
Az utolsó 5 percben adjuk hozzá a chorizót is.
Tálaljuk petrezselyemmel.