Ugyan ki gondol a jégkrémre egy ilyen desszert láttán?
![](https://cdn.origo.hu/2023/12/A9zWwCn0cNN0EY-qw-3XWaIK2iHnMmAkBXC5jZ0lzbk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAyYmYyNDJlMmFiMTQ0MDI4ZjgxYTBhMWEwNzMwZDU2.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük félre a konzervananász levének 2/3-át, és keverjük össze a tejjel és a pudingporral.
Egy másik tálban keverjük össze a tejfölt, az apróra vágott narancsot és ananászt, azután keverjük hozzá a pudingos keverékhez.
A piskótát kockákra vágjuk vagy tépjük, és egy üvegtál aljára tesszük. Erre jön a narancsos-ananászos keverék, majd utána újra a piskóta.
Addig rétegezzük, amíg az alapanyagok elfogynak.
Ezután felverjük a habtejszínt, majd belekeverjük a narancsaromát és a kókuszt. Ez lesz az utolsó réteg a krémdesszerten.
Ha kész, az egészet megszórjuk narancshéjreszelékkel vagy kókusszal.