Hozzávalók:
Elkészítés:
Keverjük össze a lisztet az olajjal, egy csipet sóval és annyi vízzel, hogy összeálljon. Gyúrjuk jól össze.
Osszuk a tésztát négyfelé és tegyük félre.
Keverjük össze a sajtot a fokhagymával, egy csipet sóval, a zöld csilivel, a csiliporral, a hagymával és a fűszerekkel. Ízlés szerint bármilyen más zöldséget is hozzáadhatunk.
Nyújtsuk ki a tésztát, tegyünk a keverékből a közepébe, azután hajtsuk fel az oldalát. Szórjuk meg egy kis liszttel és kezdjük el így kinyújtani palacsintanagyságúra.
Tegyünk így a többi gombóccal is.
Melegítsük elő a serpenyőben a ghee vajat és pirítsuk meg a paratha mindkét oldalát.
Tálaljuk vajjal, paradicsomszósszal vagy csatnival. De akár önmagában is fogyaszthatjuk, hiszen így is élvezetes lesz.