Hozzávalók a csirkéhez:
Hozzávalók a mártáshoz:
Elkészítés:
Keverjük össze a tojást, a lisztet, a fokhagyma-, a gyömbérpasztát, illetve annyi vizet, hogy sűrű állagú legyen. Ebben forgassuk meg a csirkemellkockákat és hagyjuk állni 5-10 percig.
Melegítsük fel a növényi olajat, majd süssük meg a csirkedarabkákat.
Melegítsük fel a 2 evőkanál olívaolajat, keverjük hozzá a fokhagymát, a hagymát, és pirítsuk meg. Adjuk hozzá a paprikát és pirítsuk meg azt is.
Öntsük hozzá a szósz többi alapanyagát egyesével és főzzük, amíg besűrűsödik.
Tegyük bele a csirkemellgolyókat és forgassuk meg benne.
Vegyük le a tűzről, hagyjuk kihűlni és tálaljuk rizzsel vagy sült krumplival.