Készítse el a legfinomabb székelykáposztát a nagymama receptjei közül
![székelykáposzta](https://cdn.origo.hu/2023/12/tRVMAXA7Mek1gWY8pSe1zn6ao8CLH8n144mk0dMbTGU/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxZmY0YTQyYzdjNjQ0YTliYWZjY2ViMTcwZjAwZmZl.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Pirítsuk meg a hagymát az olajon, azután vegyük le a tűzről és keverjük hozzá a fűszerpaprikát.
Öntsük fel egy kis vízzel, azután tegyük vissza a tűzre az edényt.
Tegyük bele a húst, kezdjük el párolni. Sózzuk és borsozzuk.
Nyomkodjuk ki a káposztából a levet, azután tegyük az edénybe a babérlevelekkel együtt.
Mossuk át a gerslit, és azt is tegyük a lábasba.
Hagyjuk megpuhulni alacsony lángon, néha keverjük meg.
Tálaljuk tejföllel.