Epres frappuccinóval csalogatjuk elő a jó időt

epres frappuccino
Vágólapra másolva!
Ez a krémes frappuccino kávéházi hangulatot varázsol a lakásunkba. Nagyon egyszerű elkészíteni, és mivel nagyon finom, biztosan hamar az ujja köré csavar minket. Az eper és a vanília aromájának barátsága teszi olyan ellenállhatatlanná. Mi lehet jobb napindító, mint egy édes, vaníliás finomság, amit eddig csak a kávézóban ihattunk?
Vágólapra másolva!

Mint minden recept, ez is testre szabható. Ha nem szeretjük az epret, készíthetjük málnával is, ha pedig tejfehérje-érzékenyek vagyunk, akkor bátran használjunk valamilyen növényi italt az elkészítéséhez. Tulajdonképpen nincs kőbe vésett szabály, amit be kell tartani, nyugodtan lehetünk kreatívak.

Most pedig ideje megidézni a tavaszt a recepttel!

A kép csak illusztráció! Forrás: Shutterstock

Epres frappuccino

Hozzávalók:

  • 240 ml magas zsírtartalmú tej
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 3 evőkanál porcukor
  • 8-10 szem fagyasztott eper

Elkészítés:
Turmixoljuk össze a hozzávalókat és már fogyaszthatjuk is.
Ha igazán ínyencek vagyunk, fújjunk rá tejszínhabot és szórjunk rá mini pillecukrokat vagy locsoljuk meg epersziruppal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!