Hogyan készítsünk otthon csirkenyalókát?
![csirkenyalóka](https://cdn.origo.hu/2023/12/N403c1WdRK-2Adbr-TskNuOIcKgaGXnMx_0LhBx_DKs/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlkOGEwZDgxYjljZjRiNmRhOGYzYTRiYzRlYjQ4ZThh.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük egy tálba a darált húst, a garam masalát, a korianderport, a sót, az olajat és a hagymát.
Keverjük jól össze kézzel, azután készítsünk belőle gömböket.
Szúrjunk fel belőle hármat egy saslik pálcikára.
Süssük meg a sütőben vagy pirítsuk meg egy kis olajon.
Szórjuk meg az apróra vágott korianderlevéllel, tálaljuk burgonyapürével vagy salátával.