Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyünk egy kenyérformát 2 órára a fagyasztóba.
Verjük fel a tejszín felét, aztán tegyük félre.
Tegyük a datolya felét egy aprítógépbe, és keverjük jól össze.
Öntsük hozzá a tejet, és dolgozzuk össze. Tegyük félre.
A maradék datolyát aprítsuk fel kis darabokra.
Egy tálban kezdjük el melegíteni a datolyás keveréket, a maradék tejszínt, a vaníliát, az apróra vágott datolyákat.
Amint összefőztük, hagyjuk kicsit kihűlni és forgassuk bele a habbá vert tejszínt.
Keverjük hozzá a pisztáciadarabokat is.
Tegyük vissza a tűzhelyre, főzzük össze újra, aztán öntsük a fagyasztóból kivett kenyérformába.
Tegyük vissza a fagyasztóba legalább egy éjszakára.