Hozzávalók a tortához:
Hozzávalók a feltéthez
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, a közepébe rajzoljunk egy nagy kört.
Kezdjük el felverni egy habverővel a tojásfehérjéket. Evőkanalanként adjuk hozzá a cukrot.
Végül keverjük bele a fehérborecetet, a kukoricadarát és a vaníliakivonatot.
Kanalazzuk a keveréket a tepsire, a kör közepére. Nyomjuk be kissé a belsejét, ide jön majd a feltét.
Süssük 1 órán át, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Aprítsuk fel az epret, aztán keverjünk össze 100 grammot 100 gramm ribizlivel és 2 evőkanál porcukorral.
Tegyük egy turmixgépbe, és dolgozzuk jól össze.
Verjük fel a tejszínt a maradék porcukorral, és keverjük össze az epres keverékkel.
Tegyük a pavlova tortára a maradék epret és ribizlit, locsoljuk meg a keverékkel és már tálalhatjuk is.