Ezt a receptet érdemes eltenni, mert minden alkalommal garantálja a legfinomabb végeredményt.
Mindössze öt hozzávalóra van szükségünk:
burgonyára ízlés szerint, két evőkanál mustárra, 4 evőkanál mézre, fekete borsra és sóra.
Először keverjük össze a borsot és a mustárt egy tálban, majd jöhet hozzá a méz. Azután melegítsük elő a sütőt, kenjünk ki zsírral és 4 evőkanál vajjal egy tepsit. Sózzuk meg az egész felületet.
Tegyük a nagy darabokra vágott krumplit a tepsire, majd kenjük meg a mustáros keverékkel.
Süssük 20-25 percig, közben 5 percenként kenjük át a maradék mustáros, illetve a tepsi alján összegyűlt, zsíros-vajas keverékkel. Kész is a legfinomabb sült krumpli, am kívül ropogós, belül pedig puha.
Megőrülünk érte!