méz 2020. 11. 25.
Ettől a titkos alapanyagtól lesz igazán finom és ropogós a sült burgonya
Az ötletgazda szerint képtelenek leszünk abbahagyni az evést, ha egyszer megkóstoljuk.
![](https://cdn.origo.hu/2020/11/RhH0_a_QeeFtS9yYqcCUPcySi2YjcGdqsuGvTmpd5U0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhMjA5NzhiOTQ2NTQ1OWFhNzA0MTQzY2EzNTk5ZmQ0.webp)
Az ötletgazda szerint képtelenek leszünk abbahagyni az evést, ha egyszer megkóstoljuk.
Ropogós sült burgonyát és tejmentes szederkrémlevest készítettünk. Gasztro-összefoglaló.
Kívül ropog, belül lágy. Íme a titok!
Mutatunk egy nagyon egyszerű trükköt.
Lepénykenyeret is készítettünk tejtermékek nélkül, aztán pedig palacsintát két hozzávalóból. Gasztro-összefoglaló.
Nem a túlélés az elsődleges szempont. Heti gasztro-összefoglaló.