Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Szórjuk egy serpenyőbe az amarántmagokat, kezdjük el melegíteni, amikor pukkanni kezdenek, gyorsan vegyük le a tűzről és tegyük félre.
Tegyük a dióféléket egy aprítógépbe. Aprítsuk addig, míg apró darabos lesz.
Tegyük egy edénybe az amarántot, az aprított dióféléket, a tökmagot, a sót, a köménymagot, a zabot, a zabkását a hajdinaliszttel és a kókusszal.
Keverjük össze az olajat és a szirupot egy villával, majd öntsük az előbbi keverékhez.
Jól forgassuk át az egészet, hogy a nedves összetevők bevonják a szárazakat
Öntsük az egészet egy tepsire, majd süssük egy órán át, közben forgassuk 15 percenként.
Amint letelt az idő, és kivettük a sütőből, forgassuk hozzá az apróra vágott aszalt gyümölcsöket.
Tároljuk légmentesen záródó edényben.