Kattintson a képre, galéria nyílik!
Kenyérre kenve, tésztához szószként vagy csirkeételek mellé is fogyaszthatjuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy serpenyőben pirítsuk meg a mandulát, majd tegyük egy turmixgépbe a korianderrel, a hagymával, a csilivel és a sóval együtt.
Keverjük folyamatosan, közben öntsük bele az olívaolajat.
Amint krémes lesz, kész is.
Ha túl sűrű, öntsünk még bele olajat.
Steakekre, palacsintára, felolvasztva salátaöntetként vagy a reggeli kenyérre kenve is finom.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy tálban keverjük össze a koriandert a lime levével, a sóval és a lime héjával.
Keverjük hozzá a szobahőmérsékletű vajhoz.
Amint jól összekeveredett, sütőpapír segítségével hengereljük, és tegyük a hűtőbe, hogy megkeményedjen.