3 kedvenc forró csokoládé receptünk az őszi napokra
![forró csokoládé](https://cdn.origo.hu/2023/12/YTC-68uKCopjRds9LGFVXTdZnBFLrAsAhcXLZDi9KJI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E5ZmI2ZDJkODNjYTRiMThiZDIwYmRkYjRmZDhmNzVk.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Verjük habbá a tejszínt.
Melegítsük fel a tejet, adjuk hozzá a csokoládékat, keverjük addig, amíg megolvadnak.
Öntsük egy bögrébe, mehet rá a habbá vert tejszín, majd a végén szórjuk meg kakaóval vagy fehér csokoládéval.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük össze a hozzávalókat, és melegítsük fel.
Amikor forrni kezd, jól keverjük össze.
Öntsük bögrékbe, tálaljuk pillecukorral és egy kis reszelt csokoládéval.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Verjük habosra a tejszínt, folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a mogyorókrémet.
Melegítsük fel a tejet, keverjük el benne a csokoládét
Adjuk hozzá a mogyorólikőrt, majd dolgozzuk jól össze.
Öntsük bögrébe, tegyük a tetejére a tejszínt, szórjuk meg pirított mogyoróval.