Hozzávalók:
Elkészítés:
Öntsük a szőlőcukrot egy edénybe, öntsük hozzá a víz felét és kezdjük el melegíteni.
Forrás után adjuk hozzá a cukrot és a maradék vizet.
Közben verjük fel a tojásfehérjét, adjuk hozzá a vaníliáscukrot.
Amint a cukros keverék felforr megint, folyamatos keverés mellett adjuk hozzá a tojáshabhoz.
Vágjuk apróra a 25 gramm tejcsokoládét és keverjük el a krémbe.
Tegyük egy sütőpapírral kibélelt kenyérformába, majd a fagyasztóba pár órára.
Amint megkötött, olvasszuk fel a tejcsokoládét, egy részével kenjük meg az óriás csokoládé tetejét.
Tegyük vissza a fagyasztóba néhány percre, hogy megkössön, majd vegyük ki a formából, és locsoljuk meg az egészet a maradék olvasztott csokival.
Kész is a gigantikus Milky Way.