Hozzávalók:
Elkészítés:
Vágjuk apróra a hagymát, pucoljuk meg és kockázzuk fel a krumplit, mossuk meg és vágjuk fel a káposztát.
Pirítsuk meg a zsíron a hagymát, ezen a ponton pirítsunk le vele egy kis kolbászt is, ha szeretnénk. Keverjük hozzá a paprikát, az őrölt köményt, majd mehet bele a krumpli.
Öntsük fel a vízzel, reszeljük bele a fokhagymát, és főzzük néhány percig.
Adjuk hozzá a káposztát, sózzuk, borsozzuk, és főzzük körülbelül fél órát.
Amint a zöldségek megpuhultak, öntsük bele a felkarikázott virslit.
Főzzük még 5 percig, majd habarjuk be.
Keverjük a lisztet a tejfölhöz, merjünk bele egy szedőkanállal a forró levesből, aztán keverjük jól össze.
Öntsük az egészet a leveshez, és rottyantsuk össze.
Már kész is!