Puha, fűszeres libacomb Márton-napra
![liba libacomb](https://cdn.origo.hu/2023/12/oPI-f4G4ZM6gNJPg10be0ID35Eil7mNM4YZnCNLNNJQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg0NTMwODMyZWRmZjQxM2ViMDk3YzFlOTYwZDY2ZTcx.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tegyük a libacombokat egy nagy hőálló tálba.
Szórjuk rá a felkarikázott vöröshagymát, szúrjuk be mellé a fokhagymagerezdeket, és szórjuk rá a fűszereket.
Olvasszunk fel és öntsünk rá annyi zsírt, hogy teljesen ellepje a combokat.
Melegítsük elő a sütőt 130 fokra, és süssük két órát.
Így lesz igazán omlós a libahús.
Vegyük ki a sütőből, szedjük ki a combokat a zsírból, tegyük tepsire és süssük 180 fokon addig, amíg szépen megpirulnak.
Fogyasszuk ízlés szerinti körettel!