Hozzávalók az alaprecepthez:
Hozzávalók a tésztához:
Elkészítés:
Főzzük meg a krumplit, majd törjük össze.
Dolgozzuk el benne a tojást, a lisztet, és sózzuk meg ízlés szerint.
Gyúrjuk át a tésztát, majd szedjük szét, és készítsünk belőle egy centiméter vastag hengereket.
Daraboljuk fel, nyomkodjuk meg egy picit villával, hogy csíkos legyen.
Tegyünk fel egy nagy lábas vizet, sózzuk, rakjunk bele ízlés szerint ételízesítőt.
Amint forr, tegyük bele a tésztát, és főzzük ki.
Akkor jó, ha a felszínre úsznak.
Melegítsünk fel egy kis olajat serpenyőben, és pirítsuk meg rajta az összetört fokhagymát.
Keverjük hozzá a lisztet, a tejet, forraljuk fel.
Adjuk hozzá a sajtokat, majd a spenótot.
Sózzuk és borsozzuk.
Adjuk hozzá a gnocchit, jól forgassuk át, és amint elkészült, tálaljuk reszelt sajttal megszórva.