Tojáskrémet még a rohanós reggeleken is készíthetünk, hiszen csak fel kell tenni a tojást főni, feldarabolni közben a hagymát, a végén pedig összekeverni az egészet.
Egyszerű, és nagyszerű!
És hogy mire van szükségünk hozzá? A következőkre: 5 db tojás, 1 hagyma, 3 evőkanál majonéz, 2 teáskanál mustár, 3 evőkanál krémsajt, só, bors és ételízesítő ízlés szerint.
Főzzük meg a tojásokat a szokott módon, majd vágjuk apróra a fehérjéket, a sárgáját pedig törjük össze. Vágjuk apróra a hagymát is, majd a sárgájához keverjük hozzá a majonézt, a mustárt, a sajtkrémet és a fűszereket.
Öntsük hozzá az apróra vágott fehérjét és a hagymát, forgassuk át. Ízlés szerint adhatunk még hozzá fűszereket.
Azonnal fogyasztható, viszont néhány órára a hűtőbe téve még finomabb lesz a végeredmény, mert összeérnek az ízek.
Vagyis: akár több adagot is készíthetünk, így másnap reggelre is megvan a reggeli.