A forró csokoládé egy téli klasszikus, sokféleképpen elkészíthető, azonnal ünnepi hangulatot varázsol a szívünkbe egy hűvös délután. Ám nemcsak a fogyasztása szórakoztató, hanem a készítése, testre szabása is.
Ehhez az élményhez kapcsolódik a forró csokoládé tál, amely minden képzeletet felülmúl.
Szemet gyönyörködtető, vonzza a tekintetet, sokféle finomság található rajta, amelyek tökéletes alapanyagai a forró csokoládénak. Ez a tál lényege. Nem hiányozhat róla egyetlen klasszikus vagy modern forró csoki alapanyag sem!
Kerülhet rá cukorka, borsmenta, fűszerek, mint a fahéj, különböző méretű pillecukrok, kandírozott cukorrudak, kekszek, csokoládépelyhek, karamella, habcsók, méz, tejszínhab és még a mézeskalácsnak is találhatunk helyet a tálon.
Rendezzük el ízlésesen, majd készítsünk az egész családnak forró csokoládét!
Aztán menjünk közösen a tálhoz, és dobjuk fel olyan alapanyagokkal, amilyenekkel csak szeretnénk. Például keverjünk el benne egy kis karamellát, szórjunk a tetejére pillecukrot és fogyasszuk mézeskaláccsal.
Idén karácsonykor tényleg csak a képzeletünk szabhat határt a forró csokoládénknak!