Hozzávalók:
Elkészítés:
Tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel a zöldségeket.
Pirítsuk meg egy kis olajon, majd öntsük fel másfél liter vízzel.
Adjuk hozzá a leveskockákat, egy kis sót, és főzzük puhára.
(Míg főnek a zöldségek, közben el is kezdhetjük a csirkemáj készítését.)
Pépesítsük az egészet egy botmixerrel, öntsük hozzá a tejszínt, és hagyjuk összerottyanni.
Tálalhatjuk pirított kenyérkockákkal és reszelt sajttal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra a hagymát és a fokhagymát.
Pirítsuk meg az olajon.
Vágjuk fel kisebb darabokra a májat, és adjuk a hagymákhoz.
Pirítsuk legalább 10 percig.
Borsozzuk, adjuk hozzá a paprikákat, és keverjük át.
A végén sózzuk meg, és tálaljuk rizzsel vagy krumplival.