Megmaradt a sok szaloncukor? Mutatjuk a megoldást!
![csokis keksz, csokoládés keksz](https://cdn.origo.hu/2023/12/rQS9Yuhk_J9gEObcNriA5MAdClH0npqWYfe-aTm5BLw/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y2NDc2MDEyNDQ0MTRhMTJhZjdkZDVhMzIzMTc4NzY2.webp)
Hozzávalók:
Elkészítés:
Morzsoljuk el a lisztben a margarint, majd keverjük hozzá a többi alapanyagot is a szaloncukor kivételével.
Gyúrjuk jól össze a tésztát.
A maradék szaloncukrot vágjuk vagy törjük apró darabokra, végül gyúrjuk bele azt is a tésztába.
Közben melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Szaggassunk nagyobb darabokat a tésztából, formázzunk belőle golyót, majd lapítsuk ki, hogy kekszalakja legyen.
Tegyük sütőpapírral kibélelt tepsire, és süssük meg 10-15 perc alatt.