Ezt jó, ha tudja az édesburgonyáról
![édesburgonya](https://cdn.origo.hu/2023/12/1jlcMRlH1W5RjNmm5kepy342M9145dQlZ_STrRm-1YY/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmMjdkZDFjY2Q5YjQ3MmZiNmRkOWU0NGUyODI0ZGZi.webp)
Kattintson a képre a galériáért!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük fel az olajat, pirítsuk meg rajta a hagymát és a gyömbért, majd adjuk hozzá az édesburgonyát is.
Pirítsuk 4-5 percig.
Adjuk hozzá a paradicsomot és a fekete babot. Fűszerezzük kurkumával, köménnyel és sóval.
Keverjük át alaposan, majd öntsük fel az alaplével.
Forraljuk fel, és hagyjuk rotyogni 10 percig.
Öntsük bele a kókusztejet és a limelevet.
Forrón tálaljuk friss korianderrel.