Hozzávalók:
Elkészítés:
Mossuk meg, majd vágjuk ki a káposzta torzsáját.
Szeleteljük fel vékony „szalagokra".
Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat és a vajat, majd öntsük hozzá a káposztát, a hagymát, a fokhagymát és a babérlevelet.
Alaposan keverjük össze, és pirítsuk pár percig.
Öntsünk alá egy kis vizet, majd pároljuk 45 percig, amíg a káposzta teljesen összeesik.
Villával pépesítsük a keveréket, majd adjunk hozzá másfél liter vizet, egy csipet sót és a parmezán sajt héját.
Forraljuk fel, és főzzük még 15 percig.
Adjuk hozzá a rizst, és főzzük még 20 percig.
Vegyük ki a parmezán héját, majd keverjük bele a reszelt sajtot.
Ha szükséges, adjunk még hozzá egy kis vizet.
Amikor a sajt megolvadt, a rizs megpuhult, akkor van kész.