Hozzávalók:
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Melegítsük fel a tejet, amikor forrni kezd, vegyük le a tűzről.
Törjük bele az egy gerezd fokhagymát és szórjuk bele a szerecsendiót.
Pucoljuk meg és vágjuk félbe a másik gerezd fokhagymát, majd dörzsöljük át vele a sütőtálunk belsejét.
Végül a sütőtálat kenjük ki olajjal.
A megtisztított és meghámozott tököt, burgonyát és paszternákot karikázzuk fel.
Tegyük a tököt a sütőtál aljára, jöhet rá a burgonya, a paszternák, sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg sajttal és a fűszernövényekkel.
Folytassuk addig, amíg az alapanyagok elfogynak, de ügyeljünk rá, hogy a felső réteg a sajt legyen.
Öntsük a tejet egyenletesen a zöldségekre, majd süssük 50 percig.