De nem baj ez, ha az egészségtudatos még jó is. És bizony a bio zöldségek, gyümölcsök jók. Legalábbis nem eszünk annyi vegyszert, és ez már önmagában is jó. De ha azt is hozzáadjuk, hogy a biohoz párosul a szezonalitás, akkor bizony az is kiderül, hogy ízélményben is jobb.
Horváth Boldizsár a Farm2fork.hu alapítója szerint sem élünk környezettudatosan, hiszen több ezer kilométert utaztatjuk az élelmiszereket. Ráadásul ezek nem is annyira jók. És arról is beszélgetünk, hogy az olcsó gyakran nem jó. Mi a megoldás? Hazai termelőtől vegyünk zöldségeket, gyümölcsöket, vagy termeljük meg mi magunk a kertben.
Boldizsár szerint nem annyira szépek a bio termények, mint a szépségük miatt termesztettek. Szerintünk ebben téved, de hogy kinek van igaza, erre itt vannak ezek a fotók, amit a beszélgetés során készítettünk.