Még a zsíroskenyérhez is pezsgőt?

pezsgőkonferencia, pezsgő, konferencia,
Vágólapra másolva!
Megmondjuk őszintén, nem gondoltuk volna, hogy egy régi sebet tépünk fel, amikor Segal Viktorral ellátogattunk az etyeki Pezsgőkonferenciára. A mai műsorból azt is megtudhatjuk, hogy a tokaji borvidék egyik leghíresebb borászának miért kellett Segal séf miatt újrabetonozni a telephelyén.
Vágólapra másolva!

De azért a magyar bor és a magyar pezsgő lesz a mai adás témája valójában. És ne higgyük, hogy maga a bortermelés nem ad lehetőséget egy jó bulvárra. Mert Így is indíthattunk volna: gondolná, hogy a szőlőben nem csak helye van a napelemparknak, de még a szőlőnek is hasznos lehet? A műsorból kiderül, hogy miként. És azt gondolta volna, hogy a magyarok többször fogyasztanak pezsgőt a hétköznapokon, mint a franciák? A terület egyik ismerője, a borszakember Káli Ildikó mesél franciaországi élményeiről.

Forrás: Földesi Máté

Rókusfalvy Pál a nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos pedig nem csak a pezsgőkről, de az előtte álló feladatokról is beszél a műsorban. Megtudhatjuk milyen bormarketinget képzel el a jövőben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!