Itt van az ősz, egyre rövidebbek a nappalok, és ez meglátszik az emberek nyomott hangulatán. Aki véget akar vetni a kora-téli rossz kedvnek, azokon ez a forró, gőzölgő tárkonyos csirkeraguleves sokat segíthet, kevés izgalmasabb dolog van ugyanis annál, ahogy a tárkony semmihez nem hasonlítóan komplex íze csodásan harmonizál a leves savanykás hozzávalóival, így ez az étel valódi életmentő a hideg hónapokban, de nyáron se könnyű neki nemet mondani.
Elkészítésénél fontos, hogy ne spóroljunk az alapanyagokkal és jó minőségű hússal dolgozzunk. A megfelelő állag érdekében a lehető legkisebb lángon rotyogtassuk, jó sokáig.
Melegítsük bátran, ez az étel másnap a legjobb, amikor már besűrűsödött kissé, és összeértek az ízek! Készítsünk egyszerre nagy mennyiséget, így másnap vihetünk belőle az irodába, mennyei ebéd lesz! Amikor fűszerezzük, fűszerezzünk bátran, a tárkonyos raguleves nem csak, hogy elbírja, de kívánja is!
Hozzávalók:
Elkészítés: