Így készül Gáspár Bea töltött káposztája

Gáspár Bea töltöttkáposztája
Gáspár Bea töltöttkáposztája
Vágólapra másolva!
Gáspár Bea a Mindmegette konyhájában most klasszikus töltött káposztát készített karácsonyra. A végeredmény szerintük zseniális lett, Bea receptjét követve pedig garantált a siker. A család imádni fogja!
Vágólapra másolva!

A töltött káposzta hagyományosan karácsonyi, lakodalmas vagy disznótoros étel. Nem érdemes belőle keveset főzni, hiszen ha valamelyik ételre igaz, akkor erre mindenképpen, hogy minél többször melegítik újra, annál finomabb lesz. A siker (egyik) titka, hogy ne sajnáljuk a belőle a jó minőségű szalonnát, húst és a füstölt kolbászt!

Gáspár Bea most megmutatta, ő hogyan készíti ezt a klasszikus ünnepi fogást. Elöljáróban annyit elárulunk, hogy a húst nem spórolta ki belőle. Érdemes kipróbálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!