Amikor tudatos táplálkozásról beszélünk, akkor nem csupán arról van szó, hogy odafigyelünk arra, hogy mit adunk a testünknek, hanem arról is, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk, tehát a zöldségek, gyümölcsök, és a feldolgozásra váró húsfélék minden részét hasznosítsuk valahogy.
A zero waste - vagyis "nulla hulladék" - jegyében a népszerű portál most bemutat egy olyan finom fogást, aminek az alapanyaga eddig garantáltan a kukában, vagy jobb esetben a komposztban végezte.
Az étel neve: krumplihéjcsipsz.Vagyis, amikor paprikáskrumplit, krumplipürét, vagy krumplilevest készítünk, a burgonyát egy kicsit nagyobb műgonddal sikáljuk és hámozzuk meg, mint eddig, és az így képződött héjcsíkokat tegyük egy tál vízbe, be a hűtőbe, és az esti filmnézés előtt fél órával vegyük elő újra, és a következőképpen járjunk el: