Mutatjuk, hogyan nem szárad ki sütés közben a rántott csirkemell
![Sajttal-sonkával töltött rántott csirkemell](https://cdn.origo.hu/2024/05/NWm_1lvDuqAATMUMLLU_FQBDnWjVqZcC2KgoJEbfbLg/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JjOGQ4N2ZiZjlkMjQyZjRiMTY0ODJhZTAyMTgyN2Ex.webp)
Egy kis fortéllyal sokat tehetünk a finom fogás tökéletesítéséért.
Ha a sovány húsokat (csirke, pulyka, nyúl) panírozás előtt megkenjük olajjal, akkor sütés közben nem száradnak ki.
Ezt a sajttal-sonkával töltött rántott csirkemell receptet megéri kipróbálni. Az elkészítés folyamatát érdemes lépésről lépésre, pontosan e szerint elkészíteni, és garantáljuk, hogyaz utolsó morzsáig elfogy majd:
Hozzávalók:
Elkészítése:
Ha további konyhai praktikákra és receptekre is kíváncsi, látogasson el a Mindmegette oldalára!