A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Két új vegán desszertet vezet be a McDonald's

Vágólapra másolva!
A McDonald's három vadonatúj vegán "fagylaltot" dob piacra. Az édességek csak szeptemberig és csak az Egyesült Királyság 52 gyorséttermében lesznek elérhetőek.
Vágólapra másolva!

Sokak nagy örömére végre berobbant a nyár. Ezt az egyik legnépszerűbb gyorsétterem, a McDonald's új fagyasztott desszertkínálatával ünnepli meg. Sőt ezekkel a finomságokkal már azokra is gondoltak, akik esetleg diétáznak, vagy csak odafigyelnek az alakjukra, hiszen ezek kifejezetten vegán desszertek lesznek.

A gyorsétteremlánc azonban csak az Egyesült Királyság északnyugati területein és az Ír Köztársaságban fogja kínálni ezeket a különleges finomságokat. Szóval a többieknek sajnos ezúttal nincs szerencséjük, mert egészen idáig kell utazniuk, ha kedvet kaptak ezen egyikének kipróbálására. A környéken lakóknak viszont mindenképpen ajánlják, hogy próbálják ki a limitált kiadású Vegan Scoopok egyikét, amelyek csokoládé és eper ízben lesznek kaphatóak. Azok, akik kedvet kaptak erre az édességre sietnük kell, mert csak szeptember 3-ig lesznek a kínálatban. 

Képünk illusztráció 
Fotó: Wikipedia

A Choco és Strawberry Scoop a Vegetarian Society (Vegetáriánusok Társasága) jóváhagyását is megkapta, így fogyasztása a vegánok számára is engedélyezett.

image

Ha ez nem lenne elég a desszertrajongók számára, a McDonald's kínálatában továbbra is megtalálható a McFreezy és a McFlurry is. Az előbbi bizonyos helyeken már narancs, mangó és ananász ízben is megkóstolható. 

Május elején derült ki, hogy a világklasszis sportoló, Szoboszlai Dominik lesz a McDonald's új reklámarca. 2024. június 4-étől pedig már bárki megkóstolhatja Dominik kedvenc mekis menüjét, amit a Liverpool futballistája állított össze. Domi Mekis kedvence 

  • egy 100 százalékos Magyarországról származó csirkemellfilével készült, ropogós bundájú McCrispy-szendvicsből, 
  • egy közepes méretű sült burgonyából, 
  • egy csilis-majonézes szószból és 
  • egy nagy pohár vaníliaízű shake-ből áll.

Egy pár hatalmas összeget nyert a McDonald's Monopoly játékán, ami szeptember 6-án indult és október 17-én ért véget. A legtöbb nyereményt azonban még nem sorsolta ki a gyorsétteremlánc.

A gyorsétteremláncok kiemelkedően sok üzletet működtetnek az Egyesült Államokban. Egy kutatás megnézte, melyik államban található lakosságarányosan a legtöbb ilyen étterem. A McDonald's tavalyi bevétele több mint 19 milliárd dollár volt, a piaci értéke pedig megközelítette a 200 milliárd dollárt

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!