A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Élőben ette magát halálra egy fiatal influenszer

Vágólapra másolva!
Nem bírta a fiatal influenszer szervezete a mérhetetlen mennyiségű ételt. Csak több rajongóra akart szert tenni, de ez az életébe került.
Vágólapra másolva!

Rémisztő halált halt egy mindössze 24 éves lány, aki csak több követőt szeretett volna maga mögött tudni a világhálón - írja a Bors

Népszerűsége növelése érdekében órákon keresztül evett, méghozzá mérhetetlen mennyiségű ételt.

Ez vezetett végül korai halálához. A kínai Pan Xiaoting július 14-év halt meg, méghozzá épp egy élőzés közben. Akkor is evett, amikor a teste már az utolsókat rúgta. Aki követte az élő bejelentkezést, döbbenten nézhette végig a lány haláltusáját. Pan Xiaoting korábban pincérnőként dolgozott, egy ideje azonban a dél-koreából származó mukbangnak köszönhetően gyűjtött rajongókat. Ez a műfaj az extrém evős videók élőzéséről szól, és a 2010-es években indult hódító útjára elsősorban Ázsiában.

 A 24 éves influenszert a határozottan hosszú bejelentkezéseiről ismerhették a netezők: jellemzően 10 órán keresztül élőzött, mely idő alatt úgy 10 kilogramm ételt fogyasztott el annak ellenére, hogy szülei is figyelmeztették ennek veszélyeire, valamint korábban már kórházba is került gyomorvérzés miatt. A boncolás kimutatta: Pan Xiaoting gyomra jelentősen deformálódott, halálakor is rengeteg emésztetlen ételt találtak benne.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!