Ezúttal egy sült kolbásszal gazdagított lecsóreceptet mutatunk.
Hozzávalók:
A sült kolbászos lecsó elkészítéséhez a kolbászt karikára vágjuk, és zsíron megsütjük. Azután kiszedjük a serpenyőből, és félretesszük. Az apróra vágott hagymát a serpenyőben visszamaradt zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáaadjuk az összevágott paprikát, megsózzuk, megborsozzuk, és lefedve 20 percig főzzük.
A paradicsomot leforrázzuk, a héját lehúzzuk, majd négyfelé vágjuk a szemeket, és hozzáadjuk a paprikához. 15 perc alatt készre főzzük a lecsót. Végül hozzákeverjük a sült kolbászt és friss kenyérrel fogyasztjuk.
A receptet videós formában itt találják.
Ha pedig túl nagy adagot főzött, és nem bírták megenni, ebben a cikkben 8 ételt is mutattunk, amit elkészítve új életet adhat a lecsónak!