Szent István Nap: óriás serpenyőben készül a lecsó a Csárdafesztiválon
100 kg paprika, 50 kg paradicsom és hagyma, 25 kg császárhús és 15 kg kolbász kerül bele.
100 kg paprika, 50 kg paradicsom és hagyma, 25 kg császárhús és 15 kg kolbász kerül bele.
Segítünk eldönteni a nagy dilemmát, vajon a paprika vagy a paradicsom megy-e előbb a lábasba?
Hamar, relatív kevés alapanyagból elkészül, ráadásul megannyi formában készíthetjük, így lehetetlen megunni.
Eláruljuk, hogyan készül a tökéletes lecsós sertésszelet.
A lecsó egy egyszerű étel, de rengeteg változata van.
Akad otthon paprika, paradicsom, hagyma és egy kis sertéshús? Akkor már főzhetünk is egy klasszikus lecsós szeletet, amit az egész család szeretni fog.
Csokorba szedtük a legfontosabb tanácsokat a nyári zöldségek konzerválására.
A friss zöldségekből készített fogásnak nincsen párja.
Mutatjuk, mire kell figyelni, hogy a nyár ízeit ugyanabban a minőségében ehessük télen is.
Ez volt a múlt hét legkedveltebb receptje. Heti gaasztro-összefoglaló.