A szexi influenszer megmutatta, hogyan néz ki a teste evés után

Vágólapra másolva!
A testpozitivitásáról híres Instagram-sztár, Molly Ava egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, ahol megmutatta, hogy milyen a teste reggel, és milyen azok után, hogy evett.
Vágólapra másolva!

Az influenszer azért osztotta meg ezt a képet a követőivel, hogy tudatosítsa bennük, teljesen normális, ha a test a nap folyamán változik. Evés után a test felpuffadhat, miközben emészt. Fontos, hogy ez bárkivel megtörténhet. 

Molly Ava fitneszedző szerint azoknak is változik a teste nap közben, akik rendszeresen edzőterembe járnak. 

Az influenszer először reggel fotózta le magát, még mielőtt reggelizett volna. Ekkor még lapos a hasa. Később lefotózta magát vacsora után is. A két képet összehasonlítva jól látszik, hogy a teste mennyit változott egy nap leforgása alatt. 

A posztot rövid időn belül több mint 10 ezer ember kedvelte, és sokan megköszönték a nőnek, hogy megmutatta az igazságot.

Nagyon szeretem a bejegyzésed. Sokat segít nekem abba, hogy elfogadjam a testem. Köszönöm”

 – írta az egyik kommentelő. Egy másik pedig egyszerűen megköszönte, hogy Molly Ava segít neki. - írja a Daily Star

Ahogy azt korábban megírtuk, a dietetikusok szerint sokat tehetünk az egészséges szívműködésért és az immunrendszer erősítéséért, ha a darált húst ezentúl részben dióval helyettesítjük. Némi dió és lencse keverékéből pedig isteni vegán taco készíthető, ezért érdemes lehet néha ezzel kiváltani a népszerű marha- vagy disznóhúst. Egy friss kutatásból ugyanis kiderült, hogy a diófélék magas réztartalma csökkenti a koleszterint, kedvezően hat a szívműködésre, és javítja az általános erőnlétet, fittséget.

Azonban, aki nem szereti a dióféléket, vagy allergiás rájuk, más módon is pótolhatja a húst. Kiváló növényi fehérjeforrások például a hüvelyesek, a tofu, és a gombafélék, szintén nagyon egészséges választás az is, ha vörös húsok helyett időnként halat eszünk.

Ebben a cikkünkben 5 olyan ételt mutatunk, melyek fogyasztása jót tesz az agynak a bennük lévő vitaminoknak, ásványi anyagoknak és egészséges zsíroknak köszönhetően. Előkelő helyen állnak a halak, az olajos magvak, és a legtöbb ember nagy kedvence, a csokoládé is. Ha napi szinten beépítjük őket az étrendünkbe, pozitív változásokat tapasztalhatunk a tanulási-és munkahelyi teljesítményünkben, memóriánkban és hangulatunkban. További jó hír, hogy még időskorban is megmaradhat a szellemi frissességünk.

 



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!