A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Így készítsen otthon tökéletes sajtos toastot

Vágólapra másolva!
James Lamprey séf a közösségi médiában megosztotta, hogyan lehet otthon elkészíteni a tökéletes sajtos pirítóst. A titok az, hogy hozzá kell adni egy különleges összetevőt, hogy extra ropogós legyen.
Vágólapra másolva!

Ha sajtos pirítósról van szó, a legtöbben a szendvics külsejét megvajazzák, hogy extra ropogóssá tegyék. De James Lamprey séf azt állítja, hogy van jobb módszer ahhoz, hogy ezt a ropogósságot elérjük - számolt be a Mirror.

Egy TikTok videóban James,-  aki arról ismert, hogy "szórakoztató és érdekes recepteket" oszt meg a közösségi médiában,- elárulta, hogyan kell elkészíteni a tökéletes sajtos pirítóst. Azt mondta:

Megtanítok neked egy főzési trükköt, amely segít a grillezett sajtos szendvicsek elkészítésében.

"Először is majonézt használjunk, és ne vajat kenjünk a kenyérre. Ez segít abban, hogy tökéletesen megsüljön anélkül, hogy megégne a pirítós. Most ez a könnyebb rész, tegyük a majonézes oldalával lefelé, és adjuk hozzá a sajtot. Majd tegyük rá a másik kenyeret a tetejére."

Ahelyett, hogy a szendvicset egy spatulával forgatná meg sütés közben, James azt javasolja, fordítsa fejjel lefelé a serpenyőt, hogy a kenyér pirítatlan oldalával is érintkezzen.

Hozzátette: 

Ha eljön az idő, hogy megfordítsa, ne tegye. Ehelyett  tartsa stabilan a kenyeret, és fordítsa meg a serpenyőt helyezze bele, majd lassan tegye vissza, így nem esik le mindenfelé, és tökéletes kérge lesz a szendvicsnek.

A videójához kommentálva egy felhasználó azt mondta: "Oly régóta csinálom ezt, hogy ez a legjobb módja a grillezett sajt elkészítésének." Egy másik felhasználó hozzátette: "Ő tudja, hogyan kell grillezett sajtot készíteni." Egy harmadik felhasználó azt mondta: 

A majonéz – remek tipp! Imádtam, köszönöm!

Mások azonban vitatták a javaslatát, hogy fordítsa fejjel lefelé a serpenyőt ahelyett, hogy egyszerűen megfordítaná magát a szendvicset, és az egyik felhasználó azt mondta: "Vagy használjon két spatulát."

Egy másik felhasználó hozzátette: "Úgy tapasztaltam, hogy a fedő felhelyezése segít a sajt megolvadásában, így a szokásos módon megfordíthatja." Egy másik felhasználó azt mondta: "Senki sem teszi fejjel lefelé a serpenyőt." Majd valakit hozzátette: " Ha e szerint csináljuk, akkor az összes morzsa a tűzhelyre esik."

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!